Arabian Scent Affiliate programma is gratis en bied u de mogelijkheid geld te verdienen door een link, of meerdere linken, naar Arabian Scent of specifieke producten te plaatsen op uw website. Elke verkoop via deze link(s) levert u een commissie op. De huidige commissie is 15%.

Artikel 1

1.1 - Toepasselijkheid
Onderstaande voorwaarden zijn opgesteld ten behoeve van deelnemers aan het affiliatepartner programma van Arabianscent.nl en zijn derhalve van toepassing op iedere ingeschreven, en door Arabianscent.nl als zodanig geaccepteerde, affiliatepartner. Door aanmelding voor het partner programma geeft de aanvrager aan kennis te hebben genomen van deze voorwaarden te hebben aanvaard.

Artikel 2

2.1 - Deelname
Elke rechts persoon kan deelnemer worden van het partner programma van Arabianscent.nl door het online aanmeldings formulier in te vullen.

2.2 - Beoordeling
Het is ter beoordeling van Arabianscent.nl of een aanvrager als deelnemer aan het affiliate programma wordt toegelaten. Arabianscent.nl is gerechtigd deelname te weigeren zonder opgaaf van redenen.

Artikel 3

3.1 - Algemene toelatingseisen

  • Aanvaarding van deze algemene voorwaarden.
  • De gegevens van de aanvrager zijn naar waarheid opgeven.
  • Deelnemende sites bevatten hoogwaardige content.

3.2 - Websites
Iedere website die deel neemt aan het affiliatepartner programma van Arabianscent.nl dient zich te onthouden van:

  • erotisch, gewelddadig of pornografisch karakter
  • misleiden van derden
  • schenden van auteurs-, merk-, portret- of andere rechten van derden
  • bevorderen, aanprijzen of ontplooien van illegale activiteiten
  • conflicterende of aanstootgevende content m.b.t. Arabianscent.nl
  • discriminerend of aanstootgevend karakter

3.3 - Email
Opname van links naar Arabianscent.nl in nieuwsbrieven is toegestaan mits deze nieuwsbrieven voldoen aan het op-in / opt-out principe. Spam in, welke vorm dan ook, is absoluut niet toegestaan.

Artikel 4

4.1 - Affiliate programma
De affiliate partner ontvangt 15% per verkochtte parfum die tot stand komt via een link naar Arabianscent.nl vanaf de website of nieuwsbrief van de affiliate partner.

4.2 - Links
Plaatsing van links geschiedt naar goeddunken van de affiliate partner met in achtneming van artikel 3.

4.3 - Metingen
De verkopen worden gemeten aan de hand van cookies. Deze cookies hebben een geldigheids duur van 30 dagen. Alle metingen van Arabianscent.nl zijn bindend. Uitbetaling geschiedt uitsluitend op basis van metingen van Arabianscent.nl. Storingen, technische fouten en onterecht gegenereerde verkopen voorbehouden.

Artikel 5

5.1 - Betalingen
Uitbetaling geschiedt binnen 15 werkdagen op verzoek van de affiliate partner. Een verzoek kan worden ingediend nadat er 10,00 euro of meer is gerealiseerd.

5.2 - Rekeningnummers
Uitbetaling geschiedt via bank of giro overschrijving, mits dit een rekening uit de eurozone betreft. In alle andere gevallen wordt de uitbetaling via Paypal gedaan.

5.3 - Beoordeling
Elk gratis lid en/of aangebrachte kamer wordt goedgekeurd tenzij er sprake is van fraude. Dit ter beoordeling van Arabianscent.nl.

Artikel 6

6.1 - Beëindiging overeenkomst
Arabianscent.nl behoudt zich het recht voor te allen tijde een overeenkomst met een affiliate partner zonder voorafgaande opgave van redenen met onmiddellijke ingang te beëindigen. Ook de affiliate partner heeft het recht te allen tijde deelname aan het Arabianscent.nl affiliate programma met onmiddellijke ingang zonder opgave van redenen te beëindigen.

6.2 - Uitsluiting
Als blijkt dat de affiliate partner in strijd heeft gehandeld met een of meerdere artikelen uit deze voorwaarden verliest de affiliate partner alle rechten voortvloeiend uit de overeenkomst, alsmede aanspraak op eventueel nog openstaande tegoeden.

Artikel 7

7.1 - Wijzigen voorwaarden
Arabianscent.nl is ten allen tijde gerechtigd deze algemene voorwaarden te wijzigen.

7.2 - Gevolgen
De affiliate partner wordt per mail over wijzigingen geïnformeerd. Indien de affiliate partner zich niet kan vinden in een wijziging, dient de affiliate partner deelname aan het affiliatepartner programma onmiddellijk te beëindiging. Indien de deelname wordt voortgezet wordt affiliate partner geacht de gewijzigde affiliate voorwaarden te hebben aanvaard.

Artikel 8

8.1- Schade
Enig geleden schade voortvloeiend uit onrechtmatig gebruik van het Arabianscent.nl affiliate programma zal door Arabianscent.nl op de overtreder worden verhaald.

Artikel 9

9.1 - Aansprakelijkheid
Arabianscent.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade en/of kosten die zouden zijn voortgevloeid als gevolg van een technische storing en/of door onderhoud tijdelijk niet toegankelijk zijn van haar websites.

Artikel 10

10.1 - Toepasselijk recht
Op alle overeenkomsten door en met Arabianscent.nl afgesloten is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Indien noodzakelijk worden eventuele geschillen voorgelegd aan de Nederlandse rechter. Indien een bepaling uit deze affiliate voorwaarden in strijd mocht zijn met het Nederlands recht, dan zal deze, onverminderd de strekking van de desbetreffende bepaling, in overeenstemming met het Nederlandse recht worden gewijzigd

Uitstekende service
Snelle levering
Ontvang binnen 2 dagen je bestelling
Gratis verzending
Vanaf €75 gratis bezorging! (Nederland).
Gratis samples
Bestel bij je bestelling 3 gratis samples!
Altijd op de hoogte
Volg je bestelling van verzending tot aan bezorging.
Lage verzendkosten
Brievenbuspost: €4,95
Pakketpost: €6,95
Veilig online winkelen
Deze website is beveiligd met een SSL certificaat. Daar kan je mee thuis kopen.
Veilig online betalen
Betaal veilig met iDeal, PayPal, Sofort Banking, Mistercash, Belfius Direct Net en overboeking.
Wij sturen ook naar

België

Pakketpost (track en trace) €10,95
Levertijd: 2 - 4 werkdagen

Duitsland

Pakketpost (track en trace) €10,95
Levertijd: 2 - 4 werkdagen

Verenigd Koninkrijk

Pakketpost (track en trace) €15,95
Levertijd: 3 - 4 werkdagen

Frankrijk

Pakketpost (track en trace) €15,95
Levertijd: 3 - 4 werkdagen

Luxemburg

Pakketpost (track en trace) €15,95
Levertijd: 3 - 4 werkdagen

Oostenrijk

Pakketpost (track en trace) €15,95
Levertijd: 3 - 4 werkdagen

De waardering van www.arabianscent.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 94 reviews.