Veilig betalen

Alle betalingen naar Arabian Scent worden afgehandeld door Mollie. Mollie is een Nederlands bedrijf dat is gespecialiseerd in internetbetalingen.( www.mollie.nl). Om u zo goed en betrouwbaar mogelijk van dienst te kunnen zijn heeft Arabian Scent gekozen voor een professionele partner zoals Mollie. Mollie beschikt over vele veiligheidscertificaten en draagt hierdoor zorg voor een veilige afhandeling van uw online betaling.

BTW

Al onze prijzen zijn incl. BTW.

iDeal

Snel uw bestelling in huis? Met iDeal betaalt u uw bestelling direct online via uw eigen bank. Hierdoor wordt het bedrag direct van uw rekening geschreven. iDeal is gemakkelijk en snel binnen uw eigen vertrouwde betaalomgeving. Geschikt voor o.a.: ABN-Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers (www.ideal.nl)

Hoe werkt het?
Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u aangeven dat u met iDeal wil betalen. Klik op de iDeal betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U vult de gebruikelijke gegevens in en het bedrag word direct van uw rekening afgeschreven. De bestelling is betaald en wordt door Arabian Scent verzonden.

Paysafe

Binnenkort is het mogelijk om bij Arabian Scent te betalen via Paysafe, momenteel wordt deze mogelijkheid nog niet aangeboden.

Hoe werkt het?

Je kunt paysafecard en my paysafecard bij 4.000 online winkels in de categorie online entertainment als betaalmiddel  gebruiken.

Zo betaal je in een online winkel:

  1. selecteer paysafecard als betaalmiddel in een van de 4.000 online winkels.
  2. betaal door je 16-cijferige paysafecard-pincode of je my paysafecard-gebruikersnaam en -wachtwoord in te voeren.
  3. je hebt veilig afgerekend met paysafecard!

Overschrijven

Ook kunt u uw bestelling betalen door middel van een overboeking. Dit werkt als volgt: het bedrag maakt u over met de gegevens die u tijdens het bestelproces en via uw mail aangereikt krijgt. LET OP: Zorg ervoor dat het referentienummer en bedrag precies overeenkomen. Zodra Arabian Scent de betaling heeft ontvangen (houd wel rekening met een overboektijd van 1 tot 3 dagen!) verzenden wij de bestelling zo snel zo mogelijk. Betalingen worden verwerkt met behulp van ‘Mollie’ onze partner voor betalingsoplossingen.

Creditaties

Indien u geld van Arabian Scent tegoed hebt, bijvoorbeeld door een product wat niet op voorraad is wordt dit bedrag uiterlijk binnen 10 werkdagen op uw rekening teruggestort

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AcceptE-mail


AcceptE-mail voert voor Arabian Scent het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AcceptE-mail via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met Accept E-mail opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Accept E-mail website.

Uitstekende service
Snelle levering
Ontvang binnen 2 dagen je bestelling
Gratis verzending
Vanaf €75 gratis bezorging! (Nederland).
Gratis samples
Bestel bij je bestelling 3 gratis samples!
Altijd op de hoogte
Volg je bestelling van verzending tot aan bezorging.
Lage verzendkosten
Brievenbuspost: €4,95
Pakketpost: €6,95
Veilig online winkelen
Deze website is beveiligd met een SSL certificaat. Daar kan je mee thuis kopen.
Veilig online betalen
Betaal veilig met iDeal, PayPal, Sofort Banking, Mistercash, Belfius Direct Net en overboeking.
Wij sturen ook naar

België

Pakketpost (track en trace) €10,95
Levertijd: 2 - 4 werkdagen

Duitsland

Pakketpost (track en trace) €10,95
Levertijd: 2 - 4 werkdagen

Verenigd Koninkrijk

Pakketpost (track en trace) €15,95
Levertijd: 3 - 4 werkdagen

Frankrijk

Pakketpost (track en trace) €15,95
Levertijd: 3 - 4 werkdagen

Luxemburg

Pakketpost (track en trace) €15,95
Levertijd: 3 - 4 werkdagen

Oostenrijk

Pakketpost (track en trace) €15,95
Levertijd: 3 - 4 werkdagen

De waardering van www.arabianscent.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 94 reviews.