Menu
Your Cart

Retourvoorwaarden

Retourvoorwaarden

Niet geheel tevreden met uw aankoop of heeft u zich vergist? Geen probleem. Bij Arabian Scent kunt u een product binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Het is belangrijk dat te allen tijde een retourformulier wordt ingevuld. Dit maakt het voor onze medewerkers gemakkelijker om uw retour snel af te handelen en anders kunnen wij het product helaas niet terugnemen.

U kunt het product wel retourneren:
- Als u een product binnen 14 dagen terugstuurt. Dit termijn gaat in op de dag dat u uw bestelling ontvangen heeft;
- Als het product compleet is;
- Als u constateert dat er sprake is van een productiefout (het flesje is niet helemaal vol of een kapotte roller)
- Als producten in originele staat verkeren. Dat betekent dus dat ook de verpakking in tact moet zijn.

U kunt het product niet retourneren:
- Als u geen verpakking meer heeft;
- Als het termijn van 14 dagen is overschreden.

Bij producten die beschadigd of gebruikt zijn, en daardoor niet meer verkocht kunnen worden, zal een (schade)vergoeding worden ingehouden. Deze vergoeding bedraagt 25 procent van het bestelbedrag.

Arabian Scent zal het (overige) bedrag zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 5 werkdagen, terugstorten op uw rekening. Voor klanten die betaald hebben met mr. Cash of via een overboeking vragen wij om de IBAN-gegevens. Stuur uw gegevens naar: [email protected].


U krijgt altijd een retourformulier meegezonden met uw bestelling, vul deze in en stuur deze op naar: Arabian Scent Heidestraat 59 6443 VX, Brunssum Wij nemen uw verzoek in behandeling en stellen u op de hoogte of uw retourverzoek is goedgekeurd of niet. U kunt het formulier ook per e-mail opsturen, als u dit doet dan kunnen wij sneller uw verzoek in verwerking nemen.

Terug naar klantenservice...