U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@arabianscent.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

U kunt het product wel retourneren:


U kunt het product niet retourneren:

 

Aanvullende voorwaarden:

Arabian Scent zal het (overige) bedrag zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 5 werkdagen, terugstorten op uw rekening. Voor klanten die betaald hebben  via een overboeking vragen wij om de IBAN-gegevens. Stuur uw gegevens naar: info@arabianscent.nl.

Wilt u het product retourneren? Vul het retourformulier in op onze website en wij nemen uw verzoek zo spoedig mogelijk in behandeling. U kunt het retourformulier online invullen, ga daarvoor naar deze pagina.